Blog

Kreeft menu

Kreeft eten Zeeland Oosterschelde - kreeft menu , 500 gr gekookte Oosterschelde kreeft, paella van Oosterschelde kreeft bouillon en octopus, vanille ijs met Zeeuwse aardbeien € 52,50
Ik wil alles zien!

Koken als teamuitje

Koken als teamuitje: Gedragen en gedreven door de enorme hype aan koken thuis, op locatie, in competitie verband en soap’s, hebben wij een aantal formules ontwikkeld voor groepen, bedrijfsleven, overheidsinstellingen en eigen initiatieven ;

Dailychef, de groepen worden verdeeld en moeten in een competitie uit gaan maken wie hun Dailychef is van hun vriendengroep, bedrijf, vereniging, etc.

Ook hebben wij de mogelijkheden om bekende chef koks voor hen in te huren, bv H. den Blijker, R. Kranenburg, Isidro Castellejo, Francois Levinois.

De winnaars worden aan het eind van de periode uitgenodigd om te strijden om de Dailychef jaarprijs ( GRATIS ) met als hoofdprijs een weekend naar een onbekende Europese culinaire hoofdstad !!! Valencia

  • Kookclinics, van algemene basis techniek, Paella en tapas cursus, Italiaans, Frans, BBQ, Thais.
  • Dailytrek in Zeeland, er zijn zoveel mooie producten in Zeeland te koop, die gaan wij met U ophalen en bereiden in onze keuken.
  • DailyKids on the blocks, kinderen gaan beter eten als ze het zelf maken, pizza’s, groenten, nasi, etc. Wij zijn in staat om onze keuken aan te passen aan kinderhoogte en veiligheid.
  • All you can cook, wie droomt er nu niet van om met z´n familie, vrienden, bedrijfs, restaurantje te spelen.
  • Dailynight – terugkerende besloten thema avonden, Jantjes buffet, Tapa Kings, Capo knight, Gospel night.
  • Groeps arrangementen zoals : Dressed to be cooked, Wereldse Buffetten, How do I ©look, Daily Toys, Chewing on the bone, it need’s 2Tcook, Daily-gezely.
  • Dailytube, leg zelf uw avond vast of laat het doen door een proffesionele cameraman
  • Dailykeet op andere locatie’sHet is moeilijk om prijzen te noemen, want elk gezelschap is uniek en heeft z’n specifieke wensen, maar . . . . . . voor elke trek, hebben wij een plek !!!

Toch wat indicatie’s ;
Wereldse buffetten van € 12,95 p.p.
Kookstudio € 49,50 pp incl. drankjes, max 15 personen.
Maaltijd voor thuis € 6,50

Print Friendly, PDF & Email

Eten bestellen Burgh Haamstede e.o.

Eten bestellen Burgh Haamstede e.o.: Dailykeet bezorgt ook op uw werklocatie <tekst verder schrijven>

Print Friendly, PDF & Email

Paella aan huis

Paella aan huis; Ik heb 21 jaar in Spanje, in Valencia, gewoond. Valencia is de bakermat van Paella.

1932645_670837816313931_1407577476_o

Paella is geen gerecht of recept, paella is een levensvorm! Er zijn duizenden 'traditionele Spaanse' paella-recepten in omloop. Zet 10 Spanjaarden op een rij en vraag ze hoe je de beste pealla maakt en je krijgt 10 verschillende antwoorden.

In elk geval is rijst (arroz) en water de basis van elke paella. Misschien is het water nog wel belangrijker dan de rijst.

Ik heb al vaak paella gemaakt, elke keer volgens andere recepten. Elke keer weer een heerlijke verrassing. Inmiddels heb ik voor mezelf een Top 5 in mijn hoofd zitten, maar ook die verandert wel eens!

Dailykeet heeft de pannen en ring-vuren om heerlijke paella's te maken vanaf 15 tot  wel 150 personen. We kunnen ze kant-en-klaar bij u bezorgen, samen met u maken of een demonstratie geven in onze of in uw keuken of tuin.

¡Adios en hasta luego!

Paella Valenciana (kip, konijn, ui, knoflook, erwten, snijbonen, paprika)  € 9,95
Paella mixta (kip, konijn, varkensvlees, inktvis, mosselen, uien, paprika, garnalen) € 12,95
Paella de pescado (rijst, uien, tomaat, inktvis, kokkels, garnalen, mosselen ( green shell ), zeevis, rivierkreeftjes, garnalen) € 14,95
Paella negra (rijst, uien, octopus) € 15,95

Onze paella's kunt u eventueel uitbreiden met tapas, sangria, Aqua de Valencia of Aqua del mar.

¡Buen provecho!

Print Friendly, PDF & Email