Kookstudio

Koken als teamuitje

Koken als teamuitje: Gedragen en gedreven door de enorme hype aan koken thuis, op locatie, in competitie verband en soap’s, hebben wij een aantal formules ontwikkeld voor groepen, bedrijfsleven, overheidsinstellingen en eigen initiatieven ;

Dailychef, de groepen worden verdeeld en moeten in een competitie uit gaan maken wie hun Dailychef is van hun vriendengroep, bedrijf, vereniging, etc.

Ook hebben wij de mogelijkheden om bekende chef koks voor hen in te huren, bv H. den Blijker, R. Kranenburg, Isidro Castellejo, Francois Levinois.

De winnaars worden aan het eind van de periode uitgenodigd om te strijden om de Dailychef jaarprijs ( GRATIS ) met als hoofdprijs een weekend naar een onbekende Europese culinaire hoofdstad !!! Valencia

  • Kookclinics, van algemene basis techniek, Paella en tapas cursus, Italiaans, Frans, BBQ, Thais.
  • Dailytrek in Zeeland, er zijn zoveel mooie producten in Zeeland te koop, die gaan wij met U ophalen en bereiden in onze keuken.
  • DailyKids on the blocks, kinderen gaan beter eten als ze het zelf maken, pizza’s, groenten, nasi, etc. Wij zijn in staat om onze keuken aan te passen aan kinderhoogte en veiligheid.
  • All you can cook, wie droomt er nu niet van om met z´n familie, vrienden, bedrijfs, restaurantje te spelen.
  • Dailynight – terugkerende besloten thema avonden, Jantjes buffet, Tapa Kings, Capo knight, Gospel night.
  • Groeps arrangementen zoals : Dressed to be cooked, Wereldse Buffetten, How do I ©look, Daily Toys, Chewing on the bone, it need’s 2Tcook, Daily-gezely.
  • Dailytube, leg zelf uw avond vast of laat het doen door een proffesionele cameraman
  • Dailykeet op andere locatie’sHet is moeilijk om prijzen te noemen, want elk gezelschap is uniek en heeft z’n specifieke wensen, maar . . . . . . voor elke trek, hebben wij een plek !!!

Toch wat indicatie’s ;
Wereldse buffetten van € 12,95 p.p.
Kookstudio € 49,50 pp incl. drankjes, max 15 personen.
Maaltijd voor thuis € 6,50

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.