Over Dailykeet

Dailykeet op Schouwen

Traiteur Zeeland | Het beste voor uw gasten!

Traiteur Zeeland; Daily is Engels voor dagelijks en Keet  staat voor ketering of catering. Maar keet is natuurlijk ook plezier en gezelligheid. Een dubbele betekenis dus welke zeker ook allebei op de Dailykeet van toepassing zijn. Voor elke trek is er in de Dailykeet een plek !!!

Omdat koken en wijnen mijn grote passies zijn, heb ik besloten om hiervan mijn werk te gaan maken op Schouwen Duiveland. Tijdens mijn leven heb veel gereisd en alle ervaringen heb ik in mijn bagagenet gegooid. Nu bundel ik al die ervaringen in de Dailykeet - en dat proeft u!

Ik zorg voor goed en gezond eten; daarom gebruik ik minimaal zout en vet en geen kleur-, smaak- of conserverings stoffen maar juist wel veel goede en gezonde kruiden en aroma's. Ik maak hoofdzakelijk gebruik van verse, lokale en gezonde produkten.

Bio vind ik een beetje te beladen term, immers het verschil tussen BIO kippen en kilo knallers is slechts 2 kippen per m². Persoonlijk vind ik dat nog steeds niet BIO. Daarom koop ik ze liever bij een lokale producent, ik betaal 30 % meer, maar dat komt de kip en de smaak ten goede!

Bovendien maak ik elke dag mijn produkten weer voor u klaar, want...

Vandaag bedacht, morgen gebracht!

Print Friendly, PDF & Email